Μπαίνοντας Στο Μυαλό Ενός ΆνδραΑν μπορούσατε ν μπείτε στο μυαλό της γυναίκας θα βλέπετε ξεκάθαρα πως ένα από τα πράγματα που θέλει πάρα πολύ είναι να μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει τις ανδρικές σκέψεις.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεται ο άνδρας όταν με βλέπει, με θέλει πραγματικά ή με κοροϊδεύει; Αυτές είναι λίγες από τις υποθέσεις που προσπαθεί να απαντήσει σε καθημερινό επίπεδο μια γυναίκα.

Ο μόνος σχεδόν σίγουρος τρόπος για να απαντήσουμε είναι να είμαστε παρούσες σε μια αντρική συζήτηση. Ανάμεσα στην ανδροπαρέα που συζητάει για όλα χωρίς ντροπές και ενοχές.

Κατασκευή ιστοσελίδων και eshop στις πιο χαμηλές τιμές
Πολύ σημαντικό αλλά δυστυχώς και πολύ δύσκολο να γίνει. Μακάρι να υπήρχε τρόπος ώστε να μάθουμε όσα θέλουμε αφήνοντας το αγόρι να μιλήσει ελεύθερα όπως με τους φίλους του. Εκεί είναι που φαίνονται τα πραγματικά γεγονότα και οι αληθινές απόψεις.

Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο να μην ισχύουν είτε σε μικρό βαθμό είτε εξ ολοκλήρου γιατί αρκετές είναι οι φορές που για να «φανούν» και να κάνουν εντύπωση φουσκώνουν τα πράγματα. Αλλά γενικά θα ήταν πολύ ενδιαφέρον καθώς είναι πολύ περίεργο που από την μία μπορεί να μας εκπλήξει η απλότητα του τρόπου που σκέφτονται ενώ από την άλλη ο τρόπος που παίρνουν αποφάσεις και τι είναι αυτό που τελικά τους καθοδηγεί.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλούν για πάρα πολλά θέματα με τη μόνη διαφορά ότι δίνουν έμφαση σε διαφορετικά ζητήματα. Ορισμένα από αυτά είναι το ποδόσφαιρο, τα αυτοκίνητα και οι μηχανές, τα στοιχήματα και οι γυναίκες.

Φυσικά κάτι που δεν ακούγεται πολύ συχνά παρόλα αυτά συμβαίνει είναι πως ακόμη και οι άνδρες κουτσομπολεύουν και πολλές φορές περισσότερο από τις γυναίκες. Πάντως ότι έχουν να πουν το λένε χύμα και χωρίς πολλά πολλά.

Δεν φοβούνται να εκφράσουν την γνώμη τους.

Είτε μέσω της ανδρικής συζήτησης είτε απευθείας στο πρόσωπο το οποίο τους ενδιαφέρει αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι να ακούγεται η αλήθεια και να μην μπαίνει η γυναίκα στη διαδικασία να θέλει να μάθει από αλλού τις σκέψεις του αγοριού της. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι το Α και το Ω των σχέσεων.

της Μαρίας Παπαναστασίου
http://www.psixologikosfaros.gr/article_det.asp?artid=6868

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων