Τρίτη, 31 Μαΐου 2016

Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω…
Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε με έναν τρόπο μαγικό να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, ώστε να αποφύγουμε επιλογές όπου αποδείχτηκαν λανθασμένες. Θεωρούμε, πως αν μας δινόταν αυτή η δυνατότητα και γνωρίζαμε από πριν ποιους ανθρώπους, ποιες συμπεριφορές ή καταστάσεις να αποφύγουμε, θα γινόμασταν περισσότερο ευτυχισμένοι.

Μηχανή του Χρόνου: Η πρώτη γυναίκα κατά συρροή δολοφόνος στην Ελλάδα ήταν η 'δηλητηριάστρια της Μάνης'
Σκότωσε με παραθείο 4 συγγενείς της, ανάμεσά τους και τον 5χρονο ανιψιό της. Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε

Από τη mixanitouxronou.gr:

Δεν υπάρχει χώρος για πριγκίπισσες και βασιλόπουλα στο νέο όραμα για την Παιδεία
Συμβόλαιο τιμής θα πρέπει να υπογράφουν παιδιά του δημοτικού μαζί και οι γονείς τους, ενώ η επιτροπή διαλόγου για την Παιδεία προτείνει και έναν παιδαγωγικό κώδικα δημοκρατικού ανθρωπισμού που θα προετοιμάζει τα παιδιά για να γίνουν χρήσιμοι δημοκρατικοί πολίτες προτρέποντας παράλληλα τους γονείς να αποφεύγουν να αποκαλούν τα τέκνα τους πρίγκιπες, βασιλόπουλα ή πριγκίπισσες.

Πόσο εξαρτημένοι είστε από τη νικοτίνη;

Κάντε το τεστ για να δείτε αν το κάπνισμα αποτελεί εθισμό για εσάς. Οι απαντήσεις σχηματίζουν μια εκτίμηση του βαθμού εξάρτησης του καπνιστή από τη νικοτίνη.Ο προσδιορισμός του βαθμού εξάρτησης από τη νικοτίνη με το τεστ Fagerstӧrm είναι η συχνότερα χρησιμοποιούμενη ποσοτική μέθοδος και έχει αποδειχθεί χρήσιμη στην πρόβλεψη της επιτυχίας της διακοπής του καπνίσματος.

Άκου την ψυχή σου - Ερωτεύσου τη ζωή - Γίνε Αυθεντικός!

Η δύναμη που ο καθένας μας έχει μέσα του είναι τόσο μοναδική όσο ένας πολύτιμος λίθος. Είμαστε εμποτισμένοι με τις ιδιαίτερες ικανότητες που ο κάθε ένας από εμάς διαθέτει και διεκδικούμε στη ζωή όσα πιστεύουμε πως θα μας κάνουν να νιώσουμε πλήρεις και ευτυχισμένοι. Πόσο όμορφο και ισορροπημένο ακούγεται όλο αυτό ε; είναι πράγματι έτσι; Και αν ναι, τότε γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι γύρω μας δεν είναι ευτυχισμένοι;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Οι δυσκολίες της ζωής αντιμετωπίζονται με 3 τρόπους:
Την ελπίδα

Το όνειρο και

Το χιούμορ

Δευτέρα, 30 Μαΐου 2016

Στον έρωτα επαναλαμβάνουμε το μοτίβο των σχέσεων με τους γονείς μας..
O John Bowlby και η Μary Ainsworth ήταν από τους πρώτους επιστήμονες που προσπάθησαν να αποσαφηνίσουν τη σχέση ενός παιδιού με τους γονείς του. Σε μία σειρά πειραμάτων που διεξήγαγαν, τα παιδιά έρχονταν αντιμέτωπα με τον αποχωρισμό τους από ένα γονέα και οι αντιδράσεις τους καταγράφηκαν και συστηματοποιήθηκαν σε ένα θεωρητικό μοντέλο που ονομάστηκε θεωρία δεσμού.

Οι Γυναίκες Χρειάζονται Περισσότερο Ύπνο από τους Άντρες Επειδή ο Εγκέφαλός τους Λειτουργεί Πιο Σκληρά
1.Ετοιμαστείτε για ύπνο, κυρίες μου.

Αυτά είναι καλά νέα!!! Εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη! - 
Εγκρίθηκε η θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη, καθώς για πρώτη φορά στα ιατρικά δρώμενα της χώρας η ειδική επιτροπή Ιοντιζουσών και Μη Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών του Υπουργείου Υγείας η οποία είναι υπεύθυνη για την έγκριση νέων θεραπειών στην Ελλάδα, κλήθηκε να γνωμοδοτήσει στο φάκελο που κατέθεσε ο Αλέξης Κοκολάκης με θέμα ‘Έγκριση πρακτικής για την θεραπεία του καρκίνου με πρωτόνια στην Κρήτη’.

Γυναίκες & καλοκαίρι: 8 πρακτικές συμβουλές πρόληψης των λοιμώξεων
Πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, καλό είναι κάθε γυναίκα να ενημερώνεται για τους πιθανούς κινδύνους και τα μέτρα πρόληψης που μπορεί να λάβει ώστε να προάγει τη σωματική της υγεία.

Ουρολοίμωξη: Τα 10 βασικά μέτρα πρόληψης
Ουρολοίμωξη σημαίνει ύπαρξη βακτηρίων στα ούρα που προκαλούν συμπτώματα, όπως συχνουρία, πόνο κατά την ούρηση και επιτακτική ούρηση, ενώ σπανιότερα και πυρετό.


Η μόλυνση και στα δύο φύλα γίνεται από μικρόβια που εισέρχονται από την ουρήθρα και μολύνουν την κύστη.

Σε σένα…


Σε εσένα που μου κέρασες τον πρωινό καφέ γιατί ήμουν η πρώτη πελάτισσα.

Σε σένα που περίμενα από πίσω σου στην ουρά του super market με ένα γάλα στο χέρι και μου είπες πέρνα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Πάρτε ένα ΧΑΜΟΓΕΛΟ κρατήστε το

ή

δώστε το

σε κάποιον που το έχει

περισσότερο ανάγκη.

Κυριακή, 29 Μαΐου 2016

Τσάκρα – Είμαστε κάτι παραπάνω από ένα απλό φυσικό σώμα!
Έχουμε 7 τσάκρα (Ινδικά) η αλλιώς στα Ελληνικά κέντρα. Το κάθε τσάκρα-κέντρο βρίσκεται κοντά σε έναν ενδοκρινή αδένα,γιατί οι αδένες χρειάζονται μεγάλα ποσά ενέργειας αλλά και για άλλους λόγους.

5 προβλήματα που λύνει η μπανάνα καλύτερα από τα χάπια!!
Τρεις τύποι ζάχαρης και μια αφθονία ινών είναι ο λόγος που οι μπανάνες ξεχωρίζουν από τις άλλες πηγές ενέργειας. Πέραν του ότι είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, οι μπανάνες σας βοηθάνε σε πολυάριθμα προβλήματα υγείας, περισσότερο από τα χάπια. Πότε μια μπανάνα πραγματικά μπορεί να βοηθήσει;

Πως να πούμε οριστικά αντίο σε ό,τι δεν είναι πια στη ζωή μας
Ο αποχαιρετισμός είναι αποδοχή και αναγνώριση όσων ανταλλάχθηκαν
Η Τέχνη του Αποχαιρετισμού

Εκείνο το βράδυ στο Μαρόκο καθώς ο Χάμφρευ Μπόγκαρντ αποχαιρετούσε την Ίνγκριτ Μπέργκμαν με την αγωνία του πολέμου στον αέρα γύρω τους και τον έρωτα μετέωρο στη ματιά τους γραφόταν μια από τις κλασσικότερες στιγμές στην ιστορία του κινηματογράφου. Καζαμπλάνκα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!


Χαμογέλα σ' αυτόν που θα έκλαιγε για σένα....

Πολέμα γι' αυτόν που σε προστατεύει....

Αγάπα αυτόν που σε λατρεύει....!!!

Σάββατο, 28 Μαΐου 2016

Η μάζα θεωρεί “τρελό” οποιονδήποτε δεν ανήκει στην “συλλογική τρέλα”


Από Ιαθειήν | ©TherapyWave.eu

Δοκίμασε να σκεφτείς ελαφρώς διαφορετικά από τον κόσμο και όλοι θα αρχίσουν να σε υποπτεύονται: κάτι δεν πάει καλά, είσαι τρελός.
Εάν ανήκεις στην μάζα, θεωρείσαι λογικός. Μπορεί η μάζα να είναι στα πρόθυρα της τρέλας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Εσύ πρέπει απλά να ανήκεις στην μάζα και να συμπεριφέρεσαι όπως όλοι οι άλλοι. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Δεν υπάρχουν περιθώρια για την ατομικότητα. Τα άτομα κλείνονται σε ψυχιατρείο.

Τρελό θεώρησαν τον Βούδα, τρελό θεώρησαν τον Ιησού, τρελό θεώρησαν τον Σωκράτη.
Οι μάζες θεωρούν τρελό οποιονδήποτε δεν ανήκει στην συλλογική τρέλα, οποιονδήποτε ξεφεύγει από αυτήν. Αλλά αυτή η τρέλα είναι ο μοναδικός τρόπος για να εξαγνιστείς!

Ο άνθρωπος δεν είναι ένα ον αλλά μια διαδικασία, δεν είναι ένα ον αλλά ένα γίγνεσθαι.Ο σκύλος γεννιέται και πεθαίνει σκύλος. Η κατάσταση δεν είναι η ίδια όσον αφορά τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος μπορεί να γεννηθεί άνθρωπος και να πεθάνει σαν Βούδας! Καμιά άλλη ύπαρξη, εκτός του ανθρώπου, δεν εξελίσσεται ανάμεσα στην γέννηση και στον θάνατο. Αλλά για να φτάσεις σε αυτό θα πρέπει να είσαι ο κεραυνός που θα κάψει ό,τι σάπιο υπάρχει μέσα σου. Πρέπει να είσαι αρκετά τρελός για να πας πέρα από όλες τις υποκρισίες, όλες τις ιδιομορφίες, όλες τις μάσκες που ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει για να μείνει εκεί που είναι, για να μην εξελιχθεί.


Η μάζα, ο κόσμος, θα καταδικάσει όλους τους “επαναστάτες”, όλα τα επαναστατικά πνεύματα και θα πει πως είναι οι καταστροφείς. Αλλά για να δημιουργήσεις πρέπει πρώτα να καταστρέψεις. Εάν δεν καταστρέψεις ό,τι είναι άσχημο και κατακριτέο, δεν μπορείς να δημιουργήσεις την ομορφιά και το ωραίο. Εάν δεν καταστρέψεις την ψευτιά, δεν μπορείς να ανοίξεις δρόμο στην αλήθεια. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να μην μισήσεις αυτόν τον τύπο ανθρώπων, που διαταράσσουν τον ύπνο σας, τα ψέματα σας που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς και σας παρηγορούν. Είναι φυσικό ο κόσμος να μισεί τον άνθρωπο της αλήθειας: είναι ένας “ταραξίας” με τα ψέματα σου αισθάνεσαι σίγουρος και ξαφνικά έρχεται εκείνος να υποκινήσει την αμφιβολία μέσα σου και να ταράξει την πίστη σου.

Η αλήθεια βρίσκεται πάντα σε αντίθεση με τα δόγματα των μαζών. Η αλήθεια είναι ατομική και οι μάζες δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια. Στις μάζες ενδιαφέρουν οι παρηγοριές και οι ανέσεις.

Οι μάζες δεν αποτελούνται από εξερευνητές, από ανθρώπους που αγαπούν τις περιπέτειες, από άτομα που προχωρούν στο άγνωστο, χωρίς φόβο, και ριψοκινδυνεύουν την ζωή τους για να ανακαλύψουν ποια είναι η σημασία της ζωής τους και ολόκληρης της ύπαρξης.

Οι μάζες θέλουν απλά να τους διηγηθείς γλυκές ψεύτικες ιστορίες, άνετες και επωφελείς. Άνευ κόπων και βασάνων επαναπαύονται και χαλαρώνουν μέσα στην ψευδαίσθηση τους που τους χρησιμεύει για παρηγοριά.

Η μάζα μισεί όποιον θέλει να είναι “Άτομο”, όποιον θέλει να ακολουθήσει ένα δικό του ιδιαίτερο μονοπάτι, ένα στυλ ζωής.

Οι μάζες θέλουν να είσαι απλά “ένας σαν και αυτούς”. Ο διαχωρισμός σου τους κάνει να φοβούνται!

Θέλουν να είσαι πράος, υπάκουος και υπόδουλος.

Εάν, με κάποιο τρόπο καταφέρεις και τους ξεπεράσεις δεν θα σε συγχωρέσουν ποτέ.”
http://www.healingeffect.gr/2016/05/i-maza-theorei-trelo-opoiondipote-den-anikei-stin-sullogiki-trela.html

Με αυτή τη μάσκα θα ξεχάσετε Botox:Εφαρμόστε τη μια φορά και Θα γίνετε Μάρτυρας ενός θαύματος!Νομίζετε ότι είναι καιρός να κάνετε Botox; Διαγράψτε αυτή τη σκέψη, διότι αυτή η καταπληκτική μάσκα θα αφαιρέσει τις ρυτίδες σας και σφίξει το δέρμα του προσώπου σας καλύτερα από το botox.

Τα όρια μεταξύ αγάπης κι εξάρτησης
Τι είναι οι εξαρτημένες σχέσεις;

Εχουν τόσα ειπωθεί για το θέμα της αγάπης σε μία σχέση, χωρίς να δίνεται έμφαση στο ότι, ο τρόπος με τον οποίο ένας άνθρωπος αγαπά, εξαρτάται από την προσωπικότητά του, και όχι από τον σύντροφό του. Όλοι οι άνθρωποι λένε ότι αγαπούν, η έκφανση της αγάπη τους όμως είναι μοναδική και διαφορετική, όπως η προσωπικότητα κάθε ατόμου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!


Ζήσε το όνειρό σου....

Μην ονειρεύεσαι απλά ότι ζεις....

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Μαγνήτης λάθος ανθρώπων ή Ενεργειακό «pit stop»!
του Νάσου Παπαδόπουλου

Πόσες και πόσες φορές έχουμε νιώσει πως κάτι πάει στραβά μαζί μας προσελκύοντας τα λάθος άτομα!

Ανακατέψτε αλάτι & ζάχαρη πριν πάτε για ύπνο & δείτε τα εκπληκτικά αποτελέσματα!!
Η κατανάλωση του μείγματος αλάτι και ζάχαρης, σύμφωνα με τον Μάτ Στόουν, ο Αμερικανός επιστήμονας που έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία για τη διατροφή και το μεταβολισμό. Συμβάλλουν στην απελευθέρωση από την αϋπνία και τους πονοκεφάλους, ενισχύει το ανοσοποιητικό, την αύξηση του επιπέδου της ενέργειας και το επίπεδο της σεροτονίνης και των ηλεκτρολυτών .

Θυμάστε ποιοι ήσαστε πριν σας πουν ποιοι πρέπει να είστε;Αυτός που θα καταλάβει από νωρίς -ο χρόνος είναι πολύ σχετικός βέβαια- το λόγο ύπαρξής του και μπορέσει να θέσει προτεραιότητα στις επιλογές, τους στόχους και τα όνειρά του, έχει υλοποιήσει το πρώτο βήμα προς την επίτευξή τους. Εδώ ελοχεύει ένας κίνδυνος, από τον οποίο δεν ξεφεύγουν πολλοί. Αυτός δεν είναι άλλος, από το να ακολουθείς και να πορεύεσαι σύμφωνα με τα θέλω και τις ζωές των άλλων.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Σε ένα κεφάλι γεμάτο φόβους, δεν υπάρχει χώρος για όνειρα!!!

Πέμπτη, 26 Μαΐου 2016

Τα 5 στάδια που περνάει το ζευγάρι!
Δύο άνθρωποι πριν καταλήξουν να είναι «επισήμως» ζευγάρι, περνάνε από διάφορες δοκιμασίες και διάφορα στάδια. Τα πιο βασικά στάδια είναι τα ακόλουθα σύμφωνα με την S. Campbell (Το Μυθικό ταξίδι του ζευγαριού εκδ. Δίαυλος)

Πρώτο Στάδιο – Ειδύλλιο

5 συμπεριφορές που σας δείχνουν ότι φτάνετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης
της Kyle McMillan

Αν υπάρχει ένα πράγμα που γνωρίζουμε πέρα από κάθε αμφιβολία, είναι ότι όλη η ζωή είναι μια εξελικτική διαδικασία. Τα πάντα, από το μικρότερο σωματίδιο που υπάρχει στο σύμπαν ως το σύμπαν ολόκληρο, βρίσκονται σε εξελικτική διαδικασία. Αμετάβλητη αλήθεια.

12χρονος… πανέτοιμος για το πανεπιστήμιο!

Ο Tanishq Abraham από το Σακραμέντο των ΗΠΑ είναι μόλις 12 ετών. Παρόλα αυτά ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Κολέγιο όπου έγινε δεκτός και μάλιστα με υποτροφία. Ο μικρός Tanishq είχε από νήπιο μια τρελή αγάπη για τους δεινόσαυρους. Ήταν μόλις 6 ετών όταν παρακαλούσε τους γονείς του να τον αφήσουν να κάνει το πρώτο του Πανεπιστημιακό μάθημα. “Του λέγαμε είσαι μόνο έξι ετών και θες να πας στο Πανεπιστήμιο;”, λέει η κτηνίατρος μητέρα του.

Αλλάζουν όλα στα σχολεία. Τέλος οι πανελλήνιες, οι παρελάσεις ο υποχρεωτικός εκκλησιασμός και η προσευχήΣαρωτικές είναι οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα όλων των βαθμίδων τις οποίες επεξεργάζεται η Επιτροπή Εθνικού Διαλόγου υπό τον Αντώνη Λιάκο, η οποία ολοκλήρωσε τις εργασίες της.

Γάλα: Η προστατευτική δράση του στο έντερο
Η συστηματική κατανάλωση γάλακτος μπορεί να έχει ευεργετική δράση στο έντερο.


Το γεγονός οφείλεται σύμφωνα με τους ειδικούς στο σάκχαρο λακτόζη, το οποίο επιταχύνει την ανάπτυξη βακτηρίων του εντέρου, που ενδέχεται να καταστέλλουν την ανάπτυξη καρκινικών όγκων.

15 τροφές με άπαχη πρωτεΐνη που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος

Οι τροφές με άπαχη πρωτεΐνη αποτελούν βασικό κομμάτι μιας διατροφής για απώλεια βάρους.


Το σώμα χρειάζεται την πρωτεΐνη για να διατηρήσει και να αναπληρώσει τη μυϊκή μάζα του.


Μελέτες έχουν δείξει ότι οι άνθρωποι που λαμβάνουν το 30% των θερμίδων τους από τροφές με άπαχη πρωτεΐνη, μειώνουν κατά 440 θερμίδες την ενεργειακή πρόσληψη.

Αυτές είναι οι 19 αποκρατικοποιήσεις του ΤΑΙΠΕΔ
Τα ακίνητα, οι εταιρείες και οι υποδομές του δημοσίου που εγκρίθηκαν από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής και αποτελούν μνημονιακή δέσμευση. Αναλυτικά η λίστα των αποκρατικοποιήσεων και το αναθεωρημένο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ
 

Ενοχές: Όταν τα θέλω υποδουλώνονται στα πρέπειΠόσες φορές έχεις καταστεί έρμαιο των σκέψεων και της ηθικής σου που δεν κατάφεραν να αγγίξουν τον «ιδανικό εαυτό», όπως εσύ τον έχεις θεσμοθετήσει; Πόσες φορές έχεις νιώσει τις ψυχοσωματικές επιδράσεις (ανησυχία, λύπη, στομαχόπονος, κρίση πανικού, κ.ά) μίας αποτυχίας στην εναρμόνιση της συνείδησης με τις τελικές ενέργειες σου;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Αν σ' αγαπούν να μάθουν να στο λένε

Κι αν δεν στο πουν να μάθεις να το κλέβεις......

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Μην αρνείσαι τον εαυτό σου για να είσαι πάντα το “καλό παιδί”…
Δυστυχώς η υπερβολική καλοσύνη σχεδόν ποτέ δεν αποφέρει τα ζητούμενα αποτελέσματα.
Τα «καλά παιδιά», οι ευγενικές αυτές ψυχές που δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν ποτέ κανέναν και είναι πάντα πρόθυμοι και εξυπηρετικοί, παραχωρούν τα προνόμιά τους στους άλλους, δεν λένε όχι και δεν ζητάνε ποτέ τίποτα. Όλοι τους ξέρουμε, όλοι τους αναγνωρίζουμε, όλοι τους συμπαθούμε και όλοι κατά καιρούς πιάνουμε τον εαυτό μας να τους εκμεταλλευόμαστε!

Μηχανή του Χρόνου: Οι γυμνόστηθες φωτογραφίες της Ρίκας Διαλυνά και της Έλενας Ναθαναήλ
Οι σέξι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σε οντισιόν για αμερικάνικη ταινία με θέμα την Αρχαία Ελλάδα. Ποια ήταν τα τολμηρά εξώφυλλα των ηθοποιών σε περιοδικό του 1965

Από τη mixanitouxronou.gr:

Τι αποκαλύπτει η εικόνα προφίλ σας για την προσωπικότητά σας

Η φωτογραφία που έχετε επιλέξει να κοσμεί το προσωπικό σας προφίλ αποπνέει χαρά ή μια μελαγχολική καλλιτεχνική διάθεση;


Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη, τέτοιου είδους διαφορές είναι ενδεικτικές για την προσωπικότητα ενός ατόμου και μπορούν να αποκαλύψουν εάν χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια, ευσυνειδησία ή νευρωτισμό.

Τεστ: Βρείτε τι τύπο… εντέρου έχετε!

Η λειτουργία του εντέρου επηρεάζει πολυάριθμες πτυχές της υγείας, από το ανοσοποιητικό και το μεταβολισμό έως τον εγκέφαλο.


Όλες οι ασθένειες προέρχονται από το έντερο, έχει πει άλλωστε ο Ιπποκράτης, ο «πατέρας» της σύγχρονης Ιατρικής.

Υπόθεση δίαιτα: Έξι μύθοι που κάνουν έξαλλους τους διατροφολόγους
Η απώλεια βάρους είναι ένα μία σύνθετη υπόθεση και η αποτελεσματικότητά της επηρεάζεται από πολλές παραμέτρους.


Ίσως να είναι τελικά και αυτός ο λόγος που κυκλοφορούν τόσοι μύθοι σχετικά με τις δίαιτες.


Διαβάστε έξι από τους πιο διαδεδομένους μύθους, τους οποίους οι διαιτολόγοι μας καλούν να σταματήσουμε να πιστεύουμε

Skroutz: Αλλάζει (προς το καλύτερο) τον τρόπο των αγορών
Στην δημιουργία "καλαθιού" αγορών ώστε οι χρήστες της πλατφόρμας να έχουν τις καλύτερες δυνατές τιμές και εμπειρία αγοράς, προχωρά η Skroutz

Το υπαρκτό πρόβλημα, να πρέπει να βγάζεις μολύβι και χαρτί για να υπολογίσεις ποιο κατάστημα σου προσφέρει την καλύτερη τιμή εάν θέλεις να αγοράσεις πάνω από ένα προϊόντα έρχεται να λύσει μία νέα υπηρεσία την οποία θα θέσει σε λειτουργία σύντομα η Skroutz.

Ζήσε Ασυνήθιστα Όλοι έχουμε την επιθυμία να μάθουμε το μέλλον μας και συνήθως καταφεύγουμε σε διάφορες μεθόδους πρόβλεψης, υπάρχει όμως ένας πολύ απλός τρόπος: Ο τρόπος που ζεις κάθε μέρα θα σου φανερώσει το μέλλον σου. Δε χρειάζεσαι κανέναν διορατικό μελλοντολόγο, απλά παρατήρησε τον τρόπο που ζεις για ένα μεγάλο διάστημα, σαν να παρακολουθείς έναν άλλον άνθρωπο, και θα δεις πόσο προβλέψιμος είσαι.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Όταν ο εγωισμός σου πάψει να υπάρχει.....

τότε μόνο θα μάθεις ποιός πραγματικά είσαι!!!

Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Δράσε αθόρυβα..Μην ανακοινώνεις τις σημαντικές αποφάσεις της ζωής σου δεξιά κι αριστερά!
ΔΡΑΣΕ ΣΙΩΠΗΛΑ…
Η φράση αυτή, έχει γίνει τα τελευταία χρόνια της ζωής μου, ένα από τα πιο αγαπημένα μου μότο. Το επαναλαμβάνω στον εαυτό μου και παράλληλα, συμβουλεύω φίλους και γνωστούς να κάνουν την παραπάνω φράση, βίωμα.

Eπιχείρηση εκκένωσης στην Ειδομένη. Πλάνα από ελικόπτερο

 

Ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς των εγκλωβισμένων στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, σε δομές φιλοξενίας προσφύγων. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που έχουν αναχωρήσει ανέρχεται σε 1206 μέχρι τώρα. Τρεις προσαγωγές αλληλέγγυων πριν την επιχείρηση εκκένωσης (vid)

Τίτλοι τέλους για το MEGA; Νέο αδιέξοδο στο Δ.Σ της ΤηλέτυποςΤο αδιέξοδο στο διοικητικό συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού του MEGA, διευρύνθηκε και στη συνεδρίαση της Τρίτης (24/5), με τους μετόχους να αδυνατούν να μπορέσουν να καταλήξουν σε μια βιώσιμη λύση.

Νερό και καρδιακή προσβολή: Πόσα ποτήρια την ημέρα μειώνουν τον κίνδυνο
Το νερό συμβάλλει σημαντικά στη ζωή και την αναπαραγωγή των κυττάρων. Μεταφέρει τις θρεπτικές και απομακρύνει τις βλαβερές και άχρηστες ουσίες από το σώμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...