Ας πέσουν οι μάσκες: Αυτοί είναι οι βασικοί φόβοι που όλες έχουμε κατά τη διάρκεια του κρεβατιου!!

Πώς γίνεται κάτι που προκαλεί χαρά, ηδονή και απόλαυση, να είναι παράλληλα αγχωτικό και τρομακτικό;


Προφανώς και αναφερόμαστε στο σεξ, το οποίο μπορεί να είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο, αλλά καταφέρνει παράλληλα να είναι και το πιο πολύπλοκο. Είναι απολύτως λογικό λοιπόν φίλη μου, να έχεις κάποιους φόβους και κάποιους ενδοιασμούς γύρω από αυτό, διότι αν δεν είχες δε θα ήσουν και γυναίκα.


Όχι ότι οι άντρες δεν αντιμετωπίζουν τα θεματάκια τους, αλλά η αλήθεια είναι ότι εμείς το τερματίζουμε αρκετά συχνά.


Και επειδή ως γυναίκες, τυγχάνει να μοιάζουμε, τουλάχιστον σε φόβους και κόμπλεξ, ρωτήσαμε και μάθαμε όλα αυτά που μας τρομάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ, τα οποία εντέλει δεν είναι και τόσο τραγικά. Με αγάπη αλλά και ειλικρίνεια λοιπόν, σου έχουμε τις απαντήσεις.
1. Ο φόβος του πόνου: Ναι εντάξει το ξέρουμε, το σ3ξ δεν είναι σαν να τρως σοκολάτα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι που νιώθεις κάποια μικρή ενόχληση. Είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν είσαι η μόνη και ούτε και η τελευταία. Το πολύ πολύ, αν η ενόχλησή σου είναι μεγάλη, τότε μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιείς λιπαντικό ή να επισκεφθείς το γυναικολόγο σου.
2. Ο φόβος της εμφάνισης: Μήπως είναι έντονη η κυτταρίτιδα; Μήπως φαίνεται πολύ η κοιλιά μου ή μήπως το στήθος μου δείχνει μικρό και πεσμένο; Γενικά μπορεί όλα αυτά να ισχύουν. Μπορεί να έχεις κυτταρίτιδα, μεγάλα και αγύμναστα οπίσθια και η κοιλιά σου να μην είναι αυτό που λέμε... επίπεδη! Ε και; Εκείνος σε θέλει γι' αυτό που είσαι και η τρανή απόδειξη είναι ότι βρίσκεται μαζί σου τη δεδομένη στιγμή. Εξάλλου υποθέτω ότι ο καλός σου δεν είναι και μοντέλο του Armani. Σε περίπτωση που είναι, συζητάμε σε νέες βάσεις.
3. Ο φόβος μήπως κάτι πάει στραβά: Ναι προφανώς και δεν μπορούν να πάνε όλα τέλεια. Μιλάμε για δύο ανθρώπους γυμνούς, οι οποίοι κάνουν σ3ξ. Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά! Αλλά και να πάει, ποιο είναι ακριβώς το κακό; Στο κάτω κάτω, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει γκάφα εκείνος. Αλλά ακόμα κι αν την κάνεις εσύ, πολύ πιθανό να μην την πάρει καν χαμπάρι. Οπότε όλα καλά.

4. Ο φόβος της εγκατάλειψης: Αχ κορίτσι μου, κλασικό και αγαπημένο. Όλες μα όλες, από τις πιο ανασφαλείς μέχρι τις πιο... σίγουρες για τον εαυτό τους, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αντιμετωπίζει το φόβο αυτό. Πολύ πιθανό και να γίνει. Ωστόσο, ο διαρκής φόβος της εγκατάλειψης σίγουρα δε θα σε βοηθήσει. Εξάλλου κανένας δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα είσαι για πάντα μαζί με έναν άνθρωπο.
5. Ο φόβος του οργασμού: Θα τελειώσω; Δε θα τελειώσω; Ιδού η απορία. Αν ξεκινάς με το άγχος αυτό, να ξέρεις ότι δε θα τελειώσεις. Γενικά στο σ3ξ δε χωράει το άγχος γιατί υποτίθεται το κάνεις για να διώξεις το στρες και την κακή διάθεση. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να απολαύσεις ένα λαχταριστό κομμάτι πίτσα, όταν αγχώνεσαι για το αν θα σε παχύνει; Ε όχι!
http://anonymoigr.blogspot.com/2016/12/blog-post_467.html

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό