Νομίζεις ότι πάχυνες; Να, γιατί η ζυγαριά σε δείχνει πιο βαριά, ενώ δεν είσαι!
Προσέχεις την διατροφή σου, γυμνάζεσαι και δεν κάνεις υπερβολές! Ακόμα και στις διακοπές έκανες όσα έπρεπε να κάνεις. Γιατί, όμως, η ζυγαριά δείχνει ότι πάχυνες; Υπάρχουν μερικοί ύπουλοι λόγοι που μας δείχνουν πιο βαριές, ενώ δεν είμαστε. Εμείς τους ανακαλύψαμε και τους παρουσιάζουμε, ώστε την επόμενη φορά να ξέρεις!
Αλάτι: Αν το προηγούμενο βράδυ καταναλώσατε τροφές πλούσιες σε αλάτι, σίγουρα μια κατακράτηση υγρών την έχετε. Μαζί με φούσκωμα!
Αφυδάτωση: Το νερό είναι και αυτό κλειδί για την κατακράτηση υγρών. Ενυδατωθείτε σωστά για να αποφύγετε φουκώματα και βάρη!
Ύπνος: Αυτό που λένε ότι θρέφει τα παιδιά, το κάνει και όχι μόνο στις μικρές ηλικίες! Οι ορμόνες σου επηρεάζονται από την έλλειψη ύπνου και μπορεί να σε δείχνουν βαρύτερες!
Άγχος: Όταν είσαι στρεσσαρισμένη, εκρίνονται μεγαλύτερες ποσότητες κορτιζόλης στον οργανισμό, με αποτέλεσμα να αυξάνεται και το λίπος στην κοιλιά!
Τουαλέτα: Ξέρεις πολύ καλά ότι αν δεν την επισκέπτεσαι συχνά το φούσκωμα θα είναι αισθητό και στην ζυγαριά σου. Οι φυτικές ίνες των φρούτων θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις!
http://www.infowoman.gr/nomizeis-oti-poaxynes-na-giati-i-zygar/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό