Τρία Surface smartphones ετοιμάζει η Microsoft για το 2017

Αλλάζει το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας στην αγορά κινητών τηλεφώνων
Εδώ και κάποιο καιρό είναι γνωστό ότι η Microsoft δουλεύει πάνω στην ιδέα κατασκευής ενός νέου premium smartphone. Η τελευταία φήμη ήθελε τη συσκευή αυτή να αποκαλύπτεται το δεύτερο μισό του 2016, ωστόσο, σύμφωνα με το VentureBeat, το χρονοδιάγραμμα φαίνεται πως αλλάζει.

Η Microsoft λοιπόν αναμένεται να παρουσιάσει το 2017 τρεις εκδόσεις του Surface smartphone με διαφορετικές τιμές, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους. Αν αυτό συνδυαστεί με το ότι το Lumia 650 ενδέχεται να είναι το τελευταίο Lumia, ίσως η Microsoft απομακρύνεται από την «budget» αγορά κινητών τηλεφώνων και κατευθύνεται περισσότερο σε πιο ακριβά μοντέλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Windows Central, οι τρεις εκδόσεις θα είναι ένα consumer, ένα business και ένα enthusiast μοντέλο.

Επιπλέον, υπεύθυνη για τον σχεδιασμό των τριών νέων Surface phones θα είναι η ομάδα του Panos Panay που βρίσκεται πίσω από τις σειρές Surface/ Surface Pro και Surface Book.

Σε κάθε περίπτωση η Microsoft έχει την ευκαιρία να μετατρέψει το λειτουργικό Windows 10 σε έναν σοβαρό ανταγωνιστή απέναντι σε Android και iOS, ενώ σε αυτή την κατεύθυνση δεν βοηθούν τα Lumia 950 και Lumia 950 XL που παρουσιάστηκαν τον Οκτώβριο και δεν θεωρήθηκαν συναρπαστικές συσκευές.
http://www.newsbeast.gr/technology/mobile/arthro/2199083/tria-surface-smartphones-etimazi-i-microsoft-gia-to-2017

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό