Ήρθε η Kiddle, μια ασφαλής έκδοση της Google για παιδιά!

Ζούμε στις μέρες τις τεχνολογίας και σίγουρα έχει προσφέρει πολλά τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στις γνώσεις μας.
Είναι μια ανεξάντλητη πηγή πληροφοριών τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας.
Κι εκεί έρχεται και ένας από τους μεγαλύτερους προβληματισμούς.
Πόσο ασφαλή είναι τα παιδιά μας στο κόσμο της πληροφορίας;

Αν έχει τύχει να ψάξετε το ιστορικό των αναζητήσεων των παιδιών σας και να βρήκατε κάποια links που καθόλου δεν σας χαροποίησαν, θα νιώσετε πολύ καλύτερα αν μάθετε πως η Google, έφτιαξε μια μηχανή αναζήτησης, μόνο για παιδιά..
Μια μηχανή αναζήτησης που φιλτράρει τα νέα και τις πληροφορίες ώστε να είναι ασφαλείς και έτσι κρατάει μακριά κάθε ενήλικο περιεχόμενο που είναι ακατάλληλο για τις μικρές ηλικίες!

Η προσπάθεια που καταβάλλει η Google είναι πολύ μεγάλη και έχει προσ3ξει σε κάθε λεπτομέρεια, από τον σχεδιασμό, μέχρι την τελευταία πληροφορία!Με κάθε αναζήτηση, εμφανίζονται αρχικά οι σελίδες που είναι εξειδικευμένες για παιδιά και στην συνέχεια οι σελίδες ενηλίκων που δεν έχουν ακατάλληλο υλικό ή λέξεις!

Και στο παράδειγμα που βλέπετε, διαπιστώνουμε πως πραγματικά έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά εκεί στην Google!
Στις ακατάλληλες λέξεις, εμφανίζεται ένα αγριεμένο ρομποτάκι που απαγορεύει την αναζήτηση, προσφέροντας την απαιτούμενη ασφάλεια, τις στιγμές που εσείς δεν μπορείτε να επιβλέπετε το παιδί σας.Ας υποθέσουμε, πως το παιδί σας θέλει να αναζητήσει πληροφορίες για τον Justin Bieber, αλλά φυσικά σαν γονιός δεν θέλετε να φτάσουν στο παιδί σας οι ανοησίες, οι φάρσες και οι γυμνές φωτογραφίες του ή οι στιγμές που έχει συλληφθεί για επικίνδυνη οδήγηση επί την επήρεια ουσιών!

Το Kiddle λοιπόν θα παρουσίαζε ως εξής τις πληροφορίες και φυσικά θα έκρυβε τις ακατάλληλες!!


Στις μέρες μας, είναι αδύνατον να αποκόψουμε τα παιδιά από τις πληροφορίες, την γνώση και την τεχνολογία. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε, είναι να αποδεχτούμε πως το διαδίκτυο είναι κομμάτι της ζωής τους και μάλιστα πολύ σημαντικό και να τους το διαθέσουμε με τον σωστό τρόπο!

Ακόμα κι αν έχουμε δώσει στα παιδιά μας την καλύτερη αγωγή. Ακόμα κι αν τα εμπιστευόμαστε απόλυτα! Ακόμα κι αν τους έχουμε διδάξει όλα όσα θα πρέπει να ξέρουν και πάλι, οι πειρασμοί είναι ατελείωτοι!

Γι’αυτό θα πρέπει μαζί με την γνώση και την τεχνολογία, να τους προσφέρουμε και την απαραίτητη ασφάλεια για να τα απολαύσουν!

Και το Kiddle, είναι ένας σημαντικός αρωγός σε αυτή την προσπάθεια!
Δίνει την δυνατότητα της ασφαλούς περιήγησης, της γνώσης μόνο σε υλικό που είναι κατάλληλο για τα παιδιά! Έτσι, εκείνα θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν το διάβασμα, το παιχνίδι και την επικοινωνία, με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο!

Για έναν γονιό τα παιδιά του και η ασφάλειά τους είναι η κύρια έγνοια του. Όμως υπάρχουν τρόποι, για να μην γίνεται η έγνοια και η προστασία εμπόδιο στην εξέλιξη τους!
http://periodiko24.com/%CE%AE%CF%81%CE%B8%CE%B5-%CE%B7-kiddle-%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%AE%CF%82-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-google-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό