Τα παιδιά στην Ειδομένη είδαν κινούμενα σχέδια καθισμένα στο χώμα - Εσείς δείτε τα μάτια τους
Σε αυτήν εδώ την είδηση δεν θα γράψουμε ότι η Ειδομένη βουλιάζει από ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στη βόρεια και κεντρική Ευρώπη και έχουν εγκλωβιστεί στην ελληνική επικράτεια εξαιτίας των κλειστών συνόρων με την πΓΔΜ. Δεν θα τους κατατάξουμε ούτε στην ''κατηγορία'' πρόσφυγες ούτε ως μετανάστες. Δεν θα πούμε ότι κρυώνουν, ότι οι συνθήκες υγιεινής είναι άθλιες, ότι κάποιοι επωφελούνται από το Γολγοθά τους, ότι είναι πλέον χιλιάδες, ότι χρειάζονται φάρμακα και πεινάνε, ή ότι ακόμη, ίσως, ελπίζουν μέσα στην απελπισία ή και την απόγνωση... Δεν θα γράψουμε, δεν θα αναλύσουμε, δεν θα πούμε τίποτε για όλα αυτά.

Στη φωτογραφία αυτή μιλούν τα μάτια των παιδιών.

Καθισμένα στο χώμα, ντυμένα όσο μπορούν πιο ζεστά, λίγα παιδιά στέκονται απέναντι από ένα λευκό πανί στο οποίο χάριν ενός προτζέκτορα βλέπουν κινούμενα σχέδια.(Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Vadim Ghirda για το AP)
http://www.huffingtonpost.gr/2016/03/07/metanasteytiko-paidia-eidomeni-_n_9400818.html?1457373436&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό