Όσα εξ-αιρετικά δεν θέλουν να γνωρίζετε για το προσφυγικό…
Όσα εξ-αιρετικά δεν θέλουν να γνωρίζετε για το προσφυγικό
Βιώνουμε τις τελευταίες ημέρες της…Ελλαδίτικης εποποιίας! Πώς αλλάζουν όμως οι καιροί, έτσι;;; Παλαιόθεν, εθεωρείτο ποινικό αδίκημα το να βοηθάς λιποτάκτη, ο οποίος προδίδει την πατρίδα του με μοναδικό σκοπό να γλυτώσει το τομάρι του, αφήνοντας εν προκειμένω τους ηρωικούς Σύριους μαχητές του εθνικού στρατού του Άσαντ να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά, πολεμώντας μέχρι πρότινος εναντίον όλων! Ομοίως, η λαθρομετανάστευση αντιμετωπίζονταν, ωςπαράνομη εισβολή και είχε, ως συνεπακόλουθη άμεση…δράση την εφαρμογή των νόμων του Ελληνικού κράτους, τουτέστιν την αυτόματη απέλαση των εισβολέων!O tempora o mores! Ω καιροί, ω ήθη…

Πρέπει να καταστεί σαφές, ότι τα κράτη δεν είναι…φιλανθρωπικά σωματεία αλλά έχουν σύνορα και διέπονται από κανόνες, χαρακτηριστικά αιώνια και…αέναα μιας αρτίως δομημένης και ευνομούμενης πολιτείας. Βεβαίως, στο Ελλαδιστάν του Τσίπρα έχουμε μπερδέψει τον φάντη με το ρετσινόλαδο, τουθόπερ σημαίνει, ότι τα εθνικά μας σύνορα κι ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας έχουν ήδη περιορισθεί, χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της Ευρωπαϊκής ενοποίησης όπως έλεγαν και οι…προφητείες της μελλοντολόγας Άννας Ψαρούδα Μπενάκη προς τον πρώην Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, λίγα χρόνια πριν. Το λοιπόν, σήμερα ενοποιούμε…Ευρωπαϊκά στην φτωχή πλην τιμία Ελλαδίτσα κάθε καρυδιάς καρύδι, αλλοδαπής προελεύσεως, (όπως έλεγε και ο…Ζήκος στον Μπακαλόγατο) αγνώστου σκοπού και αμφιβόλου ποιότητας…οντότητες!!

Οι εν λόγω λιποτάκτες και λαθρομετανάστες, πέρα από…ενσαρκωμένες ωρολογιακές βόμβες (τόσο υγειονομικές, όσο και εν δυνάμει τρομοκρατικές) αποτελούν αβυσσαλέα δεξαμενή, μέσα στην οποία μπορούν να εμφιλοχωρήσουν και να παρεισφρύσουν εκτός από Τζιχαντιστές, τόσο πράκτορες της ΜΙΤ, όσο και μονάδες των Τουρκικών ειδικών δυνάμεων περιμένοντας την ώρα μηδέν!! Μιλώντας όμως για χρόνο, αλήθεια αναρωτηθήκατε πού βρήκαν…χρόνο ομιλίας στα κινητά τους, με τα οποία μάλιστα βγάζουν και…selfie, οι κατά τα άλλα ρακένδυτοι αυτοί συνάνθρωποί μας, οι οποίοι όμως ειρήσθω εν παρόδω έχουν…προκάνει να «σκάσουν» δύο, ίσως και τρεις χιλιάδες δολάρια στον Τούρκο διακινητή για να τους μεταφέρει σε κάποιο Ελληνικό νησί;;!! Λέτε να ενεργοποίησαν τις υπηρεσίες…περιαγωγής στην Συρία, στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν για να μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό τους τηλέφωνο ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό ή μήπως οι Τούρκοι από απέναντι τους έχουν εφοδιάσει με κάρτες για να τους «ενεργοποιήσουν» όταν έρθει η ώρα, ελέγχοντας τους «ψυχή τε και σώματι;;»
http://hellas-now.com/osa-ex-eretika-den-theloun-na-gnorizete-gia-prosfygiko/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό