ΕΠΙΤΑΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ! Αγωνιώδης επιστολή Κουρουμπλή προς τις τράπεζες
 Σε απελπιστική κατάσταση βρίσκεται
η κυβέρνηση από τα καραβάνια των
προσφύγων οι οποίοι, λόγω της ηχηρής απουσίας κεντρικής οργάνωσης, γυρνούν ανεξέλεγκτα σε όλη την Ελλάδα μην έχοντας που να βρούνε καταφύγιο. Στο πλαίσιο αναζήτησης νέων χώρων που θα φιλοξενήσει τους πρόσφυγες, ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, απέστειλε επιστολή προς τις τράπεζες, προτείνοντας να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό αυτό, οι παιδικές κατασκηνώσεις που διαθέτουν για τα παιδιά των υπαλλήλων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το capital.gr, ο υπουργός κάνει έκκληση στα φιλάνθρωπα συναισθήματα και στην ευαισθησία και αλληλεγγύη των τραπεζών μπροστά στο δράμα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες που καταφθάνουν στην πατρίδα μας.

Όπως αναφέρει, αντιμετωπίζουμε τη μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμών από το Β” Παγκόσμιο Πόλεμο και παράλληλα την αντιευρωπαϊκή στάση κάποιων χωρών, που αρνούνται να δεχτούν πρόσφυγες και κλείνουν τα σύνορά τους.

Ο κ. Κουρουμπλής επισημαίνει τις επείγουσες ανάγκες στέγασης και σίτισης των προσφύγων και ζητά από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών τη θετική του εισήγηση, προκειμένου να τεθούν άμεσα στη διάθεση της κυβέρνησης οι κατασκηνώσεις για την προσωρινή φιλοξενία των προσφύγων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, στην επιστολή του, ο κ. Κουρουμπλής δεν θέτει συγκεκριμένο χρονικό όριο διαμονής των προσφύγων, αλλά ούτε και όρους ή προβλέψεις για το πώς θα επαναχρησιμοποιηθούν -από άποψη υγιεινής και ασφάλειας- οι κατασκηνώσεις από τα παιδιά.

Πηγή

Πηγή: http://www.zoomblog.org/2016/03/blog-post_89.html#ixzz41lts5pol

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό