ΜΥΣΤΙΚΕ ΜΟΥ ΕΡΩΤΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΣΙΩΤΗΩρες..μέρες και μήνες και χρόνια.Απ την παιδική μας ηλικία,ζούμε σε παράλληλους κόσμους..
Ένας είναι ο Έξω.Η σκληρότητα,η πικρία,η κοροιδία.

Γιατί δεν μας καταλαβαίνουν;;;


Γιατί δεν νιώθουν ή δεν σκέφτονται και οι άλλοι όπως εμείς;;Κι όμως..έτσι σκέφτονται.Ακριβώς το ίδιο,αλλα δεν το ομολογούν.Φοβούνται την κρίση που διαμορφώνει το Έξω.

Απ την άλλη είναι ο Μέσα κόσμος.Αυτός που περνάμε την περισσότερη ώρα της μέρας.Η σκέψεις και τα συν-αισθήματα κάνουν έναν τυραννικό χορό,νύχτα και μέρα.Συζητήσεις,θυμοί,στεναχώριες...κρυφά χαμόγελα.Όλα εκεί σφραγγισμένα μακρυά απ τον Έξω κόσμο....ο κόσμος μας,αυτός ο κόσμος που ποτέ δεν θα εξωτερικεύσουμε σε κανέναν.Ψίγματά του θα βγούν παρα έξω.Κάποιες φορές μετανοιώνοντας και κάποιες όχι.

Πάντα μετανιώνουμε,αλλα δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε,γιατί ο Εξω/σκληρός κόσμος,λαμβάνει χώρα μέρα με την ημέρα πιο πολυ στο Μέσα μας.

Δύο κόσμοι διαφορετικοί,που θα πρέπει να μάθουν να συνυπάρχουν,σε μια αιώνια πάλη,που λίγοι καταφέρνουν να φέρουν την ισοπαλία....

Μυστικέ μου κόσμε....μεγάλη αγάπη της ζωής μου που με κρατάς πάντα παιδί.Και απο παιδί,η απόλυτη ερωμένη.Και απο κόρη,μάνα.Και απο αγνή,μέγαιρα..

Δε βαριέσαι;;;;Και ποιός την θέλει την ισοπαλία;;;
Ο,τι και να καταφέρουμε,ποτέ δεν θα ευχαριστηθούμε..

.Το ανθρώπινο ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟ,βλέπετε!!
Βασιλική Χασιώτη
Ολιστική Βοτανοθεραπεύτρια
Βοτανική ΙατρικήΣυνεργάτης http://www.psixologikosfaros.gr/
http://www.psixologikosfaros.gr/article_det.asp?artid=6355

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό