ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Κομισιόν θα ζητήσει από την Ελλάδα να παραδώσει τα σύνορά της!Η Κομισιόν θα ζητήσει από την Ελλάδα να παραδώσει τα σύνορά της!

Για αυξανόμενη πίεση προς την Ελλάδα να παραδώσει τη διαχείριση των συνόρων στην Ευρωπαϊκή Ένωση γράφει η βρετανική εφημερίδα Guardian στην ιστοσελίδα της επικαλούμενη προσχέδιο ανακοίνωσης από την Κομισιόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα παραμένει στο τραπέζι η πιθανότητα εξόδου της Ελλάδας απο τη ζώνη Σένγκεν καθώς όλα θα κριθούν από την επιθεώρηση της κατάστασης των συνόρων στα μέσα Απριλίου οπότε και θα κριθεί αν είναι επαρκείς οι έλεγχοι των ελληνικών αρχών.


«Η τελική απόφαση για τη θέση της Ελλάδας στη ζώνη Σένγκεν θα ληφθεί το Μάιο» προσθέτει το δημοσίευμα.

Στο ίδιο προσχέδιο, σύμφωνα με τον Guardian, τα κράτη μέλη θα καλούνται «να άρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα» τους ελέγχους στα σύνορα «με ξεκάθαρο στόχο αυτό να έχει συμβεί έως το Νοέμβριο». «Αλλά οι Βρυξέλλες θέλουν επίσης αυστηρότερους ελέγχους των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ και θα επαναλάβουν την προειδοποίηση ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να εκδιωχθεί από τη ζώνη Σένγκεν αν αποτύχει να βελτιώσει τη διαχείριση των συνόρων της μέχρι το Μάιο» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Στο σχέδιο ξεκαθαρίζεται, επίσης, ότι το βασικό σκεπτικό των Βρυξελλών παραμένει η ελπίδα ότι η συνεργασία με την Τουρκία «θα πρέπει να οδηγήσει σε μια ταχύτατη μείωση» των προσφυγικών ροών.

Στο τραπέζι σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα θα βρεθεί και η αναθεώρηση της συνθήκης του Δουβλίνου μολονότι Ευρωπαίος αξιωματούχος δηλώνει ότι «υπάρχουν πολλοί τρόποι να γίνει αυτό αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα και δομικές αλλαγές στις αρχές της συνθήκης».
http://hellas-now.com/apokalypsi-komision-tha-zitisi-apo-tin-ellada-na-paradosi-ta-synora-tis/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό