Είχαν να τον δουν από το 2009 και τον βρήκαν σαν μούμια μέσα στο γιοτ τουΟι ψαράδες στις Φιλιππίνες ανακάλυψαν την Παρασκευή ένα σκάφος το οποίο περιείχε το μουμιοποιημένο σώμα ενός αγνοούμενου γερμανού εξερευνητή.

Οι ψαράδες ανέφεραν ότι πλησίασαν το πλοίο επειδή είδαν ότι είχε παρασυρθεί και ότι το πανί του ήταν κατεστραμμένο. Ο 23χρονος Christopher Rivas y Escarten είπε στην Αστυνομία πως όταν είδε τη σορό του σε κατάσταση αποσύνθεσης έσυρε το σκάφος στο Barobo.

Οι αρχές του Barobo χρησιμοποίησαν τα έγγραφα που υπήρχαν πάνω στο σκάφος για να εξακριβώσουν σε ποιον ανήκει η σορός και ανακάλυψαν ότι ανήκει στον 59χρονο Manfred Fritz Bajorat. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκάθαρο πόσο καιρό είναι πεθαμένος.

Μία φωτογραφία του δείχνει το σώμα του σκυμμένο πάνω από ένα γραφείο με κάτι το οποίο μοιάζει με ραδιόφωνο να βρίσκεται κοντά στο χέρι του. Μία εγκληματολόγος δήλωσε στην γερμανική Bild, ότι ο τρόπος με τον οποίο στεκόταν ο Bajorat, δείχνει ότι ίσως πέθανε από καρδιακή προσβολή.

Σημείωση: Η εικόνα της σορού του 59χρονου Γερμανού εξερευνητή η οποία εμφανίζεται στο κάτω μέρος του άρθρου ίσως φανεί ενοχλητική σε κάποιους αναγνώστεςΚανείς δεν είχε δει τον 59χρονο Γερμανό ζωντανό από το 2009 σύμφωνα με την βρετανική Mirror. Με τη σύντροφό του είχαν χωρίσει η οποία είχε ταξιδέψει μαζί του ένα χρόνο πριν και πέθανε από καρκίνο.

Ένας ναύτης ανέφερε μάλιστα στην Bild, ότι την τελευταία φορά που είδε τον Bajorat ήταν το 2009.

«Ήταν πολύ έμπειρος ναυτικός. Δεν πιστεύω ότι θα ταξίδευε ποτέ με καταιγίδα. Πιστεύω πως όταν το κατάρτι έσπασε θα ήταν ήδη νεκρός», ανέφερε.

http://www.huffingtonpost.gr/2016/03/01/viral-barobo_n_9353984.html?1456832656&utm_source=News247&utm_medium=huffpost_homebig&utm_campaign=24MediaWidget

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΤΑΝΙΚΉ ΣΎΜΠΤΩΣΗ Ή ΘΕΊΑ ΔΊΚΗ;…ΜΙΑ ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΊΑ ΑΠΙΣΤΊΑΣ!

270+ δωρεάν πρότυπα βιογραφικών σημειωμάτων

Θεραπεία για τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό