Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Γιατί τα νέα κορίτσια βιάζονται να κάνουν σεξ;

Την παρατηρώ ώρα. Το ντύσιμό της προκλητικό. Το ίδιο και η συμπεριφορά της. Είναι πιτσιρίκα και συμπεριφέρεται σαν μεγάλη γυναίκα -με την κακή έννοια. Δεν έχει ωριμάσει καν το σώμα της και ο τρόπος που κινείται στο χώρο, ο τρόπος που μιλάει μου κεντρίζει την προσοχή. Και δεν είναι η μόνη. Πολλές πιτσιρίκες σήμερα έχουν λίγο χάσει την αίσθηση της ηλικίας τους. Και προφανώς βιάζονται να μεγαλώσουν…

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Μάνα συγγνώμη…και σ’ ευχαριστώ για όλα!

Ένας νεαρός άνδρας πήγε να υποβάλλει αίτηση για μια διευθυντική θέση σε μια μεγάλη εταιρεία . Αφού πέρασε την αρχική συνέντευξη , έπρεπε τώρα να συμφωνήσει και ο γενικός διευθυντής για την πρόσληψη. Ο διευθυντής ανακάλυψε από το βιογραφικό του, ότι ο νεαρός είχε εξαιρετικές ακαδημαϊκές σπουδές.

Ρώτησε, «Πως κατάφερες να κάνεις αυτέ τις σπουδές; Μήπως πήρες υποτροφίες;»

Σάββατο, 26 Ιουλίου 2014

Για όσους γεννήθηκαν πριν το 1980 (βίντεο)

Ένα εκπληκτικό, νοσταλγικό κείμενο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και αρκετό καιρό, μιλάει για το πως ήταν η ζωή πριν από μερικά χρόνια, αποκαλύπτοντας πολλές αλήθειες για το σήμερα.

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Η σπουδαιότερη ομιλία που έγινε ποτέ

Δίνοντας επίκαιρη διάσταση στον αναμφίβολα συγκινητικό λόγο του Τσάρλι Τσάπλιν από το τέλος της ταινίας «ο Μεγάλος Δικτάτωρ», ο δημιουργός του βίντεο που ακολουθεί έχει κατασκευάσει ένα πάζλ δυνατών εικόνων που αντικατοπτρίζουν τη σημερινή πραγματικότητα.

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2014

Οικολογική παγίδα για κουνούπιαΚαλοκαίρι, η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου. Θάλασσα, βραδινές βόλτες κάτω από το φεγγάρι, λίγα ρούχα, διακοπές, κοκτέιλ, ατέλειωτες συζητήσεις σε υπαίθρια μπαρ, σε πλατείες, σε βεράντες.

Κάτι όμως μας χαλάει πάντα τη διάθεση και μας επαναφέρει στην πραγματικότητα. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά τα κουνούπια. Αυτά τα μικροσκοπικά βαμπίρ που διψούν για ανθρώπινο αίμα, προκαλώντας μας πρηξίματα και απίστευτη φαγούρα.

Αν τα έχετε δοκιμάσει όλα χωρίς κανένα αποτέλεσμα, μην ανησυχείτε, σας έχουμε τη λύση: Έναν πολύ εύκολο και οικολογικό τρόπο για να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτά.

Θα χρειαστείτε:

200 χιλιοστά του λίτρου νερό

Η Ελληνίδα διάδοχος του Αϊνστάιν, Μαρία Σπυροπούλου!!!Κανάλια και εφημερίδες σε όλο τον κόσμο την προβάλλουν ως την καλύτερη νέα φυσικό
Μεγάλες εφημερίδες και επιστημονικά έντυπα διεθνώς την έχουν χαρακτηρίσει «διάδοχο του Άλμπερτ Αϊνστάιν», ενώ αμερικανικά μέσα την προβάλλουν ως την πλέον υποσχόμενη φυσικό στον κόσμο.

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Πράγματα που θα μετανιώσεις μεγαλώνοντας!!!!!Μετά από χρόνια και όσο μεγαλώνεις, το μόνο πράγμα που δεν θα πρέπει να κάνεις είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Ξεκίνα τις αλλαγές πριν τα χρόνια περάσουν και μετανιώνεις…

1) Που δεν ταξίδεψες όσο περισσότερο γίνεται, όταν σού δόθηκε η ευκαιρία. Μεγαλώνοντας θα αντιληφθείς πως τα ταξίδια είναι πολύ πιο εύκολα όσο είσαι νέος και πολύ πιο οικονομικά, ειδικά αν αποκτήσεις οικογένεια και πρέπει να πληρώνεις για τρία ή και τέσσερα επιπλέον άτομα.

Πιστεύω στον εαυτό μου!!!


 


Η αυτοπεποίθηση έχει να κάνει με την αυτογνωσία και την πίστη στον εαυτό μας και όχι με την αυτοπροβολή μας προκειμένου να γίνουμε αποδεκτοί στους άλλους, όπως εσφαλμένα πιστεύουμε συχνά. Ας δούμε πώς μπορούμε να την αποκτήσουμε.

Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

10 tips για να μεγαλώσετε χαρούμενα παιδιά!!!!!!
Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι για να καταφέρει ένας γονιός να κάνει τα παιδιά του ευτυχισμένα και ισορροπημένα. Με τη βοήθεια της επιστήμης, το τοπίο ξεκαθαρίζει ακόμα περισσότερο.

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

Τα γεγονότα δε δημιουργούν τον χαρακτήρα μας, απλώς τον αποκαλύπτουν

Ζήτησα
ένα σωρό πράγματα
για να μπορώ
να απολαύσω τη ζωή.
Μου δόθηκε η ζωή
για να μπορώ
να τ’ απολαύσω όλα.

Διάβασα μια πολύ όμορφη ιστορία και είπα πως αξίζει να την μοιραστώ μαζί σας :

Σάββατο, 5 Ιουλίου 2014

Αυτά πρέπει να κάνετε για να μην παρασύρεστε από τον θυμό σας

 Η σημερινή ζωή είναι γεγονός ότι δίνει πολλές αφορμές για να μας κάνει να χάνουμε την ηρεμία μας.
Όμως, και η γαλήνη είναι θέμα εξάσκησης, όπως ακριβώς η μνήμη ή η αναπνοή…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...