Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Ο δρόμος της έκφρασης του Εαυτού μαςΤο δυσκολότερο είναι να γίνεσαι και τελικά να είσαι ο Εαυτός σου. Πολλά λέγονται σχετικά με αυτό, πολλά διαδίδονται και γράφονται. Οι περισσότεροι εύκολα λένε, «είμαι ο Εαυτός μου» ή «θέλω να είμαι ο Εαυτός μου», όμως χωρίς να κατανοούν πραγματικά τι ακριβώς είναι αυτό που θέλουν ή πιστεύουν πως είναι.

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Η Νεράιδα και ο Δράκος
Ήταν κάποτε ένας δράκος.

Ποτέ δεν είχε τη συντροφιά κάποιου και περιπλανιόταν σε βουνά και σε σπηλιές.

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2014

Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014

Πως να αισθάνεστε πλούσιοι ακόμα και εάν χρωστάτε παντού! (Ευγνωμοσύνη)

Οι άνθρωποι την σημερινή εποχή της κρίσης γκρινιάζουν και φοβόνται ότι όλα γύρω τους έχουν καταρρεύσει, έχουν ανασφάλειες και ανησυχίες, πολλοί λίγοι όμως συνειδητοποιούν ότι για να αλλάξεις την ζωή σου πρέπει να το θες και πρέπει να κάνεις τα βήματα προς αυτό.
Η ζωή μας δεν εξαρτάται από τις εξωτερικές συνθήκες όσο και αν αυτό σας φαίνεται αφύσικο αλλά από τις συνθήκες που εμεις δημιουργούμε για να αλλάξουμε τα πράγματα.
Και μία από τις πιο σημαντικές αυτές αλλαγές είναι το πως σκεφτόμαστε και πως νιώθουμε. Πως μπορούμε όμως να έχουμε διάθεση και αισιοδοξία και να νιώθουμε ότι έχουμε ήδη χρήματα ακόμα και όταν ο λογαριασμός της τράπεζας είναι μείον ή τα χαράτσια καταφθάνουν κάθε μέρα; To κλειδί σε αυτήν την κατάσταση είναι να αισθανόμαστε την αφθονία σαν να την έχουμε ακόμα και όταν δεν την έχουμε.


Πως όμως γίνεται αυτό.

Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Αν δεν μπορείς να δοθείς σε κάτι μεγάλο, δώσου σε κάτι μικρό

 Γνωρίζω έναν άντρα που αναζητούσε την εκπλήρωση σε όλη του τη ζωή. Στην αρχή, ίσως επειδή γεννήθηκε φτωχός, πίστευε πως η λύση βρισκόταν στην ευμάρεια που εξασφαλίζουν τα χρήματα. Αφού, λοιπόν, έγινε μηχανικός, αργότερα εφευρέτης και εκατομμυριούχος, ανακάλυψε
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...