Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013

"ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ. ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;"Αν κάτι μας πονάει, ή βλέπουμε ότι ντρεπόμαστε για άσχημα κομμάτια μας και δεν θέλουμε να παραδεχθούμε ότι τα ’χουμε, δεν αγαπάμε τον εαυτό μας.

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

πείτε σ' αγαπώ ..σε όλες τις γλώσσες!

πείτε σ' αγαπώ ..σε όλες τις γλώσσες!
Δείτε πως διαβάζεται η πιο γνωστή φράση αγάπης σε διάφορες χώρες στον πίνακα που ακολουθεί...

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

Αξίζω.........!!!!!
Για όσους βαρέθηκαν να ακούν ότι η αποτυχία κυλά στο αίμα τους ,βαρέθηκαν να χειροκροτούν ανθρώπους - μετριότητες, γεννήθηκαν να "θριαμβεύσουν", να βλέπουν φως μες τα σκοτάδια.

Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013

Εθνικισμός ΔΕΝ σημαίνει «ακροδεξιά»

Είναι πολύ γνώριμη σε όλους μας, η επικρατούσα αντίληψη σχετικά με τη θεωρούμενη ως ισχύουσα «πολιτική γεωγραφία» στην Ελλάδα και όχι μόνον. Η Δεξιά, το Κέντρο και η Αριστερά, είναι οι τρείς θεμελιώδεις πόλοι, γύρω από τους οποίους κάποιες συμπληρωματικές πολιτικές τοποθετήσεις (άκρα δεξιά, κεντροδεξιά, κεντροαριστερά, άκρα αριστερά), ολοκληρώνουν υποτίθεται το πολιτικό φάσμα, πέραν του οποίου δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο. ………. >>>>>>>>>>>>>>

Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΑ... χώρισε λοιπόν το «εγώ» σου και ΖΕΥ... ξου, τον ΕΑΥΤΟ

Ο κόσμος που ζούμε είναι απατηλός, όπως λέγουν πολλοί μύστες και φιλόσοφοι. Είναι μια πλάνη που φαινομενικά τον κάνει να μοιάζει τόσο αληθινός σαν να είναι η μόνη πραγματικότητα. Αφού λοιπόν είναι μια ψευδαίσθηση, άρα και το.... εγώ δηλ. η ύπαρξη πρέπει να μην είναι πραγματικότητα, διότι και αυτό εμπεριέχεται στον μη υπάρχοντα κόσμο της ύλης!

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Η επιστολή δανειολήπτριας προς τράπεζα που κάνει το γύρο του κόσμου!


Η επιστολή που έστειλε δανειολήπτρια σε τράπεζα, κάνει το γύρο του κόσμου αφού μέχρι και οι «New York Times» την δημοσίευσαν αυτούσια. Το γιατί, θα το καταλάβετε παρακάτω!

Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

- Πες μου επιτέλους ξεκάθαρα τι εννοείς ! - περίμενα να το είχες καταλάβει χωρίς να σου το πω!


Πολύ συχνά δεν έχει σημασία αυτό που λέμε, αλλά ο τρόπος που το λέμε.
Σε κάθε σχέση μας, στο σπίτι, στη δουλειά μας ή ακόμη και σε μια συνάντηση, ο τρόπος που επικοινωνούμε καθορίζει πιο σημαντικά το αποτέλεσμα απ’ ότι το νόημα που περιέχουν εκείνα που λέμε κι εκείνα που ακούμε να μας λένε.

Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου 2013

Πώς μπορούμε να μάθουμε στα παιδιά μας να σκέφτονται θετικά;

Η αισιοδοξία των σημαντικών ενηλίκων του περιβάλλοντος του παιδιού και κυρίως των γονέων είναι ιδιαίτερα σημαντική.

H αισιοδοξία, σύμφωνα με τη Θετική Ψυχολογία, αφορά στον τρόπο με τον οποίο εξηγούμε τα γεγονότα που μας συμβαίνουν, όσον αφορά τρεις διαστάσεις:...

Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...